/Design / Creatie

Design / Creatie

    De la brosuri la carti de vizita, la etichete si la produse PROMOTIONALE, infrangerea temerilor si crearea IMAGINII care are un impact durabil este ceea ce inseamna publicitatea in domeniul designului.
    Discutati cu unul dintre artistii nostri grafici cu privire la urmatorul proiect de design si tiparire.

 

    IDEI – Sau artistii grafici sunt oameni „de idei”. Dati-ne un concept de baza. Il vom dezvolta – incepand cu ideile dvs. si continuand cu cateva scantei din propria noastra idee.

    CONVENIENTA – De la inceput pana la sfarsit, ne vom coordona intreaga noastra activitate. Vom scrie si edita, copia, vom proiecta un aspect, vom aranja fotografia, vom crea grafica si ilustratii, vom coordona imprimarea – indiferent ce proiect trebuie realizat, vom avea grija de TOATE detaliile.

    TEHNOLOGIA – Echipamentul nostru informatic de ultima ora, va economiseste timp si bani. Va vom oferi dovezi complete de culoare, astfel incat veti sti exact cum va arata proiectul finit, iNAINTE de imprimare.

    COST – Va ajutam sa dezvoltati un buget si sa va lipiti de el ! Cand comparati merele cu merele – personalul, experienta si echipamentul informativ al Reclama Oradea va vor ajuta sa obtineti maximum de bani. Veti termina cu un produs minunat la un cost mai mic.

    CALITATE – Nu sacrificam calitatea. Alege cromatica, selecteaza hartia potrivita si preia toate etapele pentru a face proiectul sa se ridice deasupra concurentei. De la concept la incheiere, ne mandrim cu ceea ce facem.