/Despre Noi

Despre Noi

O mica descriere a noastra …

    Reclama Oradea este o agentie de publicitate full-service, cu servicii globale dedicata crearii, planificarii si manipularii publicitatii pentru clientii sai. 

    Avem talentul unei agentii mari, cu agenti si cheltuieli mai mici. Un modelul de agentie orientat spre rezultate, care ne permite sa cream campanii publicitare care au succes atunci cand clientii nostri vad o rentabilitate a investitiei.

    Stim cum sa va scoatem din aglomeratie si sa va creem o voce mai puternica. Promovam produsul / serviciul dvs. in mod rentabil si oferim rezultate minime de vanzari.

Misiune

    Scopul nostru principal este de a ajuta clientii nostri sa-si defineasca si sa-si atinga obiectivele de publicitate, marketing, branding, PR si digital prin producerea unor rezultate precise si de inalta calitate pe parcursul relatiilor reciproc avantajoase pe termen lung. Ne dedicam in a aduce clientilor idei de inspiratie, strategie personalizata, planuri media adaptate, expertiza creativa si tehnica izbitoare printr-o selectie de oportunitati.

   Scopul nostru este de a crea o cultura energica si sanatoasa, plina de satisfactii a companiei, care promovează munca in echipa, creativitatea, disciplina si excelenta. Succesul nostru va fi un rezultat secundar al realizarii acestor obiective.

    Ne straduim sa colaboram cu clienti pasionati si implicati de ceea ce fac si care sunt interesati sa isi dezvolte afacerea printr-un parteneriat colaborativ. Credem in puterea publicitatii si luam riscuri calculate pentru a obtine rezultate. Credem ca un plan strategic personalizat de publicitate poate face diferenta în afacerea dvs.

    Daca sunteti gata sa va dezvoltati afacerea si sa incercati ceva nou in acest sens, lasati Reclama Oradea sa va ajute sa va atingeti obiectivele de vanzari si marketing.

    Pentru o campanie totala, Reclama Oradea produce materiale publicitare de serie mare, mica sau unicat si te ajuta in solutionarea nevoilor afcerilor tale. Consultanta, simulare, executie si montaj precum si o estimare a costurilor, pentru fiecare dintre produse.

Suntem specializati in realizarea de:

  •      carti vizita, flyere, fluturasi;
  •      litere si obiecte volumetrice din polistiren, plexiglas, pvc;
  •      inscriptionari cu autocolant (auto, vitrine, montaj folii protectie solara, etc);
  •     firme luminoase de exterior sau interior, totemuri, litere & cifre luminoase independente, console, prolight;
  •     bannere, mash-uri, roll-up, people stoppere, standuri expozitionale, etc;
  •     debitari si gravare pe plexiglas, pvc, dibond si mobilier personalizat;
  •     copertine si structuri metalice de mici dimensiuni;
  •     service-ul si rebrenduirea reclamelor deteriorate;
  •     personalizari tricouri, sepci, pixuri, brichete, etc.;
  •     decoratiuni Paste, Craciun, petreceri, etc.

 

 Contact click aici