/Web Design

Web Design

 

    Daca sunteti in cautarea unui nou site web sau a unui nou design web, iata cateva lucruri pe care veti dori sa le cunoasteti despre echipa Reclama Oradea.

    Proiectam doar site-uri care sunt:

Responsive – adica sunt prietenosi cu dispozitivele mobile si arata excelent pe dispozitive mobile, tablete si desktop.

Bazat pe WordPress – cel mai raspandit sistem de management al continutului (CMS) din lume. Concentrată pe generarea de potentiali clienti sau venituri.

    De ce designul responsabil ?

    Google solicita ca site-urile Web sa fie prietenoase cu dispozitivele mobile, pentru a maximiza numarul de aparitii in rezultatele cautarii. Ca si clientul nostru, loreenmariage, site-ul dvs. web va fi pe deplin responsive si va aparea excelent pe toate dimensiunile dispozitivelor.

    De ce WordPress?

    1 din 3 site-uri din lume utilizeaza acum WordPress, inclusiv site-uri bine cunoscute, precum si companiile noi care vin puternic din spate. Isi face foarte bine treaba, pentru a va satisface nevoile, indiferent de domeniul de activitate.

    Cel mai important, WordPress nu necesita sa ramai cu echipa Reclama Oradea pentru intretinere sau actualizari in curs. Deoarece este cea mai raspandita platforma pentru site-uri Web, puteti lucra cu oricine doriti, o data ce proiectarea dvs. web este finalizata. Desigur, daca ramaneti cu serviciile la noi veti avea numai de castigat. 

    Prioritatea numarul unu este de a crea un site web care va va ajuta sa informati, sa va angajați, si in cele din urma, sa produceti venituri din partea vizitatorilor dvs. Daca aveti nevoie de un site pentru a produce potentiali clienți pentru masinile dvs. de 100.000 de euro, va putem ajuta. Dacă aveti nevoie de un site web care sa poata sa ajute pe cineva sa completeze o achizitie de 100 euro prin eCommerce pe site-ul dvs., va putem ajuta. Daca doriti sa faceti pur si simplu un site care arata frumos, exista o multime de dezvoltatori web care pot face acest lucru. Este mult mai distractiv sa lucrezi cu companii care spera cu adevarat ca noul lor design web va aduce o mare diferenta .

    Fiecare site pe care ii proiectam include:

    Un plan complet personalizat care incepe cu site-ul dvs. existent.Un video de antrenament de captare a ecranului creat pe designul dvs. finit.

    Pe acest videoclip de instruire personalizat, va vom indruma cum sa faceti schimbari in fiecare aspect al noului dvs. design web. In acest fel, utilizatorii noilor site-uri vin la bordul companiei dvs., veti avea un lun inceput nou alaturi de ei.O fundatie excelenta pentru optimizarea motorului de cautare.

    Ca parte a serviciului nostru de web design, va vom asigura ca sunteti inființat cu Google Analytics, Consola de cautare Google, Compania mea pe Google si vom folosi cele mai bune practici pentru toate descrierea meta a dvs., redirectionările 301 si multe altele.

    Daca doriti sa purtam o conversatie, va rugam sa folositi formularul sau sa ne sunati.