/Sisteme & Standuri Expozitionale

Sisteme & Standuri Expozitionale

    Pentru noi, fiecare client si fiecare proiect este gestionat in mod individual. Fie ca aveti o afacere proprie sau lucrati in lumea corporatista, noi avem solutia potrivita pentru dvs. Sunteti un partener important pentru noi.Va sfatuim personal si in detaliu, lucrul bine facut inseamna mult pentru noi.

    Scopul nostru este sa va facem viata la expozitie cat mai simpla posibil. Implementam idei creative de la planificare pana la executie. Vom implementa prezentarea dvs. de piata, orientata spre piata, atat la nivel national, cat si la nivel international. Construim exact la cerintele dvs. in sisteme sau combinam elementele sistemului cu productia conventionala.

    Cunostintele de specialitate, fiabilitatea sunt esentiale pentru noi. De la prima idee pana la livrarea la cheie a standului, suntem un partener de incredere pentru participarea dvs. la expo/show. Credem in cooperare, calitatea partenerilor si, in calitatea de antreprenor general, preluam toate serviciile de la planificarea pana la standul finit.

    Da-ne o incercare! Oferim produse pentru o expozitie totala, expoziti comerciale, servicii de afisare și servicii de marketing organizatorilor de conferinte, expozantilor si comerciantilor la nivel national si international. Experienta combinata a echipei noastre este de nivel inalt in domeniu, combinat cu angajamentul nostru fata de excelenta, va va asigura ca asteptarile dvs. sunt indeplinite si depasite.

    Oferim o gama completa de standuri portabile de inalta calitate si sisteme de afisare. Daca aveti nevoie de un afisaj portabil pentru urmatoarea expozitie, eveniment de conferinta sau de promovare – unul care va poate ajuta sa va distingeti de concurentii dvs. – atunci puteti fi sigur de un serviciu de incredere si de inalta calitate de la Reclama Oradea. Chiar daca evenimentul dvs. este la numai cateva zile distanta, putem asigura ca reprezentantul dvs. nu va mai ramane in picioare intr-un spatiu gol!

    Obiectivele companiei includ:

  • Furnizarea si fabricarea unei serii de standuri de afisare portabile premium si standuri pop-up, inclusiv printuri de inalta calitate
  • Oferim o valoare fantastica pentru bani
  • Oferim servicii de client fara egal si asistenta post-vanzare
  • Garantii imbatabile, incluzand o ”garantie pe viata” pentru ramele noastre de tip pop-up si barele magnetice, impotriva defectelor producatorului
  • Ne straduim sa respectam fiecare termen limita, indiferent cat este acest timp
  • Dorim sa construim relatii puternice cu clientii nostri, astfel incat sa realizam ca intelegerea cerintelor individuale si furnizarea consecventa a unui serviciu de prima clasa este de o importanta vitala. 

    Pentru toata gama de produse/materiale rasfoiti catalogul de mai jos. Ne puteti contacta pentru nelamuriri, intrebari si oferte de pret personalizate.