/Promovare pe Social Media

Promovare pe Social Media

    Cand te gandești la social media, care este primul lucru care iti vine in minte? Pentru majoritatea oamenilor este vorba de videoclipuri virale, de a afla cele mai recente știri, de a comenta fotografiile de vacanta ale prietenilor sau cele din viața de zi cu zi. De fapt, ar trebui să se numeasca pentru dvs. „o platforma perfecta pentru a-mi comercializa/explica afacerea si pentru a castiga noi clienti”. Exista atat de multe modalitati de a restrange si de a proiecta afacerea dvs. si marca la publicul dvs.

    Utilizarea ecologica a mediilor sociale nu este suficienta pentru a conduce cu adevarat noi vanzari si a creste pozitia companiilor dvs. si acest lucru este valabil mai ales pentru noile intreprinderi și companii care doresc sa lanseze noi produse unde este aproape imposibil sa castige orice fel de acoperire, fara o detaliata campanie de anunturi.

Creativitate

    Proiectam fiecare parte a reclamelor noastre, incluzand sourcing-ul si proiectarea imaginilor sau video, scrierea copiei de reclama convingatoare si daca folositi Facebook pentru a face publicitate, putem sa proiectam o macheta pentru tine. Creatia este cea mai importanta parte a anuntului dvs., deoarece este partea care va atrage un potential client pentru afacerea dvs., daca nu este facut bine sau arata rau, puteti arunca bugetul anuntului in cosul de gunoi.

Target / Tintirea

    Tintirea este ceea ce face ca publicitatea mediatica sa fie atat de stralucitoare si cantitatea de combinatii diferite de directionari o face atat de profunda. In cadrul campaniilor noastre sociale platite, vom face toate cercetarile in publicul dvs. tinta si in interesele acestuia si vom construi seturi de anunturi in functie de obiectivele dvs. de afaceri. In timp ce Facebook are cea mai cuprinzatoare platforma de directionare, putem viza aproape orice tip de demografie pe toate canalele.

Cladirea publicului

    Ca parte a tintirii, putem crea segmente personalizate de retransmisie utilizand fie pixelii de urmarire, fie prin incarcarea directa a bazei dvs. de date in platforme si prin afisarea anunturilor dvs. persoanelor care cunosc deja afacerea dvs. si care au fost deja pe site-ul dvs.

Testarea separata

    Impartirea anunturilor dvs. si a seturilor de anunturi este incredibil de importanta pentru a va asigura ca bugetul pentru anunturi este optimizat. Utilizam o varietate de instrumente si programe software pentru a imparti directionarea testelor, titlul, destinatia de plasare, imaginea si multe altele – utilizam combinatia care obtine cele mai bune rezultate.

Raportarea

    Oferim un raport saptamanal, bi-saptamanal sau lunar care utilizeaza o varietate de pixeli de urmarire si de analiza Google pentru a produce rezultate detaliate, dar digerabile in modul in care functioneaza campania dvs. publicitara si numarul de conversii obtinute.

    Fara grija, deoarece va putem ajuta ca afacerea dvs. sa atinga potentialul maxim atunci cand vine vorba de publicitatea in retelele sociale. Putem afisa anunturi pe toate platformele sociale principale, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin și Youtube. Când ne desfasuram campaniile de publicitate sociala, aceasta este ceea ce facem.